Aplikace eWeLink V5.6 podporuje senzor Matter TH a senzor dveří/oken Matter

Udržování vašeho domova v pohodlí a bezpečí je nyní snazší s nejnovější aktualizací aplikace eWeLink. Verze 5.6 zavádí kompatibilitu s Matter TH Sensors a Matter Door/Window Sensors, což přináší revoluci ve způsobu monitorování prostředí vašeho domova. Ať už se jedná o udržování dokonalé teploty a vlhkosti nebo zajištění bezpečnosti vašich dveří, tyto pokročilé senzory se bez problémů integrují do vašeho inteligentního domácího ekosystému.

Zvyšte pohodlí a bezpečnost svého domova

Aplikace eWeLink V5.6 zavádí podporu pro senzory Matter TH a senzory dveří a oken Matter.

Integrace se senzorem Matter TH Sensor mění hru pro ty, kteří upřednostňují pohodlí a zdraví. Poskytováním údajů o teplotě a vlhkosti v reálném čase vám aplikace eWeLink umožňuje vytvořit pohodlnější životní prostředí. Díky přesnému monitorování můžete efektivněji upravovat své systémy HVAC a potenciálně snížit náklady na energii.

Pokud jde o zabezpečení, integrace se senzorem dveří a oken Matter v aplikaci eWeLink V5.6 přidává do vašeho domova další vrstvu ochrany. Tím, že vás upozorní na jakékoli neoprávněné otevření dveří nebo oken, pomáhá odradit potenciální vetřelce a poskytuje klid, ať už jste doma nebo pryč.

Snadná integrace s matter zařízeními

Možnost „Přidat zařízení“, která je nápadně umístěna v pravém horním rohu domovské stránky v aplikaci eWeLink , neuvěřitelně zjednodušuje začlenění zařízení Matter do nastavení vaší chytré domácnosti. Pouhými několika klepnutími můžete objevit a přidat řadu zařízení kompatibilních s Matter, čímž vylepšíte svůj zážitek z domácí automatizace s minimálním úsilím. Tento zjednodušený proces nejen šetří čas, ale také zajišťuje, že vaše zařízení jsou správně nakonfigurována pro optimální výkon.

Pohled do budoucna: Více matter zařízení na obzoru

S nadcházející aplikací eWeLink App V5.7 je na obzoru vzrušující vývoj. Očekává se, že tato aktualizace rozšíří podporu tak, aby zahrnovala senzory obsazenosti hmoty a generické spínače hmoty. Tyto doplňky dále rozšiřují možnosti vašeho chytrého domu a umožňují ještě větší kontrolu a automatizaci.

S eWeLink App V5.6 nebyla správa chytré domácnosti nikdy intuitivnější a efektivnější. Přidání senzorů Matter TH a senzorů dveří/oken Matter nabízí významné výhody z hlediska pohodlí a zabezpečení, zatímco uživatelsky přívětivá funkce „Přidat zařízení“ usnadňuje proces integrace . Zůstaňte naladěni na budoucí aktualizace, protože neustále rozšiřujeme podporu pro řadu zařízení Matter, abychom zajistili, že váš chytrý dům zůstane na špičkové technologické úrovni.