Energy Dashboard: Šest funkcí pro vizualizaci a sledování vaší spotřeby elektřiny

Mějte snadno pod kontrolou svou spotřebu energie! Energy Dashboard na eWeLink WEB nabízí šest výkonných funkcí pro vizualizaci, analýzu a optimalizaci spotřeby elektřiny na všech vašich zařízeních prostřednictvím webového rozhraní. Zůstaňte informováni a provádějte chytřejší energetické volby, kdykoli a kdekoli!

1. Spotřeba energie na první pohled

Tato funkce vám umožní rychlý pohled na vaše klíčová čísla spotřeby energie – týdenní a měsíční spotřebu elektřiny. Tento pohodlný přehled vám umožní zkontrolovat vaši energetickou stopu a rychle ji utrácet, aniž byste museli procházet podrobné zprávy.

2. Přehled

Přehled poskytuje okamžitou vizualizaci vaší spotřeby elektřiny a účtů. Díky přizpůsobitelným obdobím – týdně, ročně nebo konkrétnímu časovému období – intuitivní grafy usnadňují sledování vzorců používání. Kromě toho si můžete stáhnout data pro hlubší analýzu nebo uchování záznamů.

3. Žebříček spotřeby

Zde nabízíme přehledný seznam vašich zařízení seřazených podle spotřeby elektřiny. Můžete rychle zjistit, která zařízení jsou největší a nejnižší spotřebitelé energie. Znalost této skutečnosti vám může pomoci rozhodnout se, jak lépe řídit používání zařízení, abyste ušetřili elektřinu.

4. Trendy

Funkce Trendy zobrazuje grafy porovnávající vaši týdenní nebo měsíční spotřebu elektřiny a fakturu v průběhu času, což vám pomůže rychle zjistit vzorce využití a provést úpravy pro lepší řízení spotřeby energie.

5. Nastavení skupiny

Tato funkce vám umožňuje seskupovat zařízení podle umístění nebo vašich preferencí, jako je umístění všech zařízení v ložnici do jedné skupiny „Ložnice“. Jakmile vyberete skupinu, řídicí panel zobrazí energetická čísla této skupiny, jako je spotřeba a náklady.

6. Nastavení fakturace

Nastavení fakturace umožňuje zadat fakturační sazbu pro každou definovanou skupinu zařízení. Můžete nastavit jednotku a vybrat si mezi pevnou sazbou nebo variabilní sazbou a cenou elektřiny. Po nastavení Energy Dashboard automaticky vypočítá účty pomocí těchto nastavení.

 

Vyzkoušejte Energy Dashboard

Pro přístup k výkonnému Energy Dashboard a jeho sadě užitečných funkcí bude vyžadovat pokročilý plán eWeLink. Pokud jste se nepřipojili k pokročilému plánu, za pouhých 9,9 $ ročně můžete odemknout celý balíček včetně funkcí následovně:

✨ Integrace eWeLink CarPlay – ovládání scén na Apple CarPlay.

✨eWeLink WEB – snadný přístup ke svým zařízením z libovolného prohlížeče.

✨eWeLink CAST – Vytvořte si personalizované řídicí panely chytré domácnosti.

✨ Rozšířené možnosti v rámci aplikace eWeLink – Vylepšená vaše schopnost vytvářet místnosti/domovy/scény/sdílet zařízení.

Další exkluzivní funkce naleznete v obsáhlém tutoriálu→