eWeLink scény na Android Auto?

eWeLink na Android Auto

Aplikace eWeLink App V5.7 přináší ovládání chytré domácnosti do vašeho auta s novou integrací Android Auto. Nyní můžete při řízení vozidla s podporou Android Auto spouštět přednastavené scény pouhým klepnutím. Vytvořte například scénu „Příjezd domů“ seskupením akcí, jako je otevření garážových vrat a rozsvícení světel, přidejte tuto scénu do Android Auto. Když dorazíte domů, stačí klepnout na „Arrive Home“ na středovém displeji a vaše chytrá zařízení automaticky provedou naprogramované akce, což zajistí bezproblémový, automatizovaný zážitek.

Část 1. Přidejte své scény do Android Auto

  • V aplikaci eWeLink přejděte na Profil - Android Auto
  • Klepněte na tlačítko Přejít na úpravy , klepněte na  pro přidání vašich manuálních scén nebo klepněte na ➖ pro jejich odstranění.
  • Klepnutím na Uložit vpravo nahoře uložíte nastavení.

Poznámka: Chcete-li vytvořit ruční scénu, přejděte na kartu Scene a vytvořte scénu, v části If vyberte „Klepnutím proveďte“ a přidejte požadované akce do části Pak.

Část 2. Spusťte scény na Android Auto

Připojte svůj telefon Android (pomocí kabelu USB)

Důležité: Ujistěte se, že je vaše auto v parku (P) se zapnutým informačním a zábavním systémem, a než vyrazíte, počkejte si na nastavení Android Auto.
  1. Zapojte USB kabel do USB portu vašeho vozidla; a poté zapojte druhý konec kabelu do telefonu.
  2. Podle pokynů na obrazovce nastavte Android Auto. (Váš telefon vás může požádat o aktualizaci Android Auto, než budete pokračovat.) Další informace najdete v uživatelské příručce k vozidlu nebo se obraťte na výrobce vozidla.
  3. Připojit se můžete i bezdrátově přes Bluetooth.

Pokud máte nějaké potíže, podívejte se do dokumentu Google zde: Nastavení Android Auto

 

Spusťte ruční scény eWeLink na Android Auto

  • Na středovém displeji vašeho vozu otevřete aplikaci eWeLink.
  • Klepnutím na scénu ji spustíte. „Úspěch“ označuje úspěšné provedení.

 

Poznámka:

Řiď opatrně. Věnujte pozornost stavu vozovky a jízdním podmínkám a vždy dodržujte platné zákony.

 

Zůstaňte ve spojení s eWeLink
Chcete-li být informováni o nejnovějším vývoji eWeLink a tipech pro chytrou domácnost, spojte se s námi prostřednictvím našich aktivních online kanálů: