eWeLink WEB: 4 funkce pro správu vaší chytré domácnosti

eWeLink WEB je navržen tak, aby vám poskytl lepší zkušenost se správou při centrální správě vašeho chytrého domova z větších obrazovek. Ale jak přesně toho dosáhne? Jsme tu, abychom odhalili klíčové funkce, které to umožňují.

1. Karta Domů

Karta Domů zobrazuje všechna vaše zařízení v přehledném seznamu seskupeném podle místností a domácností. Kliknutím na místnost nebo domov rychle zobrazíte zařízení v této oblasti. Můžete také použít vyhledávací pole k nalezení libovolného zařízení, které potřebujete. Toto jednoduché zobrazení usnadňuje prohlížení a ovládání všeho ve vaší chytré domácnosti, a to vše z jedné obrazovky.

2. Záložka Scéna

Na rozdíl od aplikace eWeLink, kde vytváření scén vyžaduje přístup na více stránek, karta Scene na webu vám umožňuje nastavit scény v jediném poli pro vytváření. Pouhými několika kliknutími myši můžete snadno vybrat zařízení a přizpůsobit nastavení scény – to vše v jednom rozhraní.

3. Záložka Firmware Upgrade

Místo toho, abyste v aplikaci eWeLink kontrolovali verze firmwaru zařízení po jedné, karta Firmware Upgrade vám umožňuje na první pohled zobrazit všechny verze zařízení. Pouhým kliknutím můžete aktualizovat firmware pro všechna zařízení najednou – což skutečně šetří čas.

4. Stáhněte si informace o zařízení

Pokud potřebujete spočítat počet zařízení stejného modelu v místnosti nebo zkontrolovat typy a množství zařízení pod svým účtem, možnost exportovat informace o zařízení je praktická. Tato funkce vám umožňuje snadno stahovat a analyzovat data vašeho zařízení podle potřeby.

Odemkněte výkon centralizované správy WEB

Představte si, že máte možnost spravovat svá zařízení pro chytrou domácnost z libovolného webového prohlížeče, ať už jste na počítači, tabletu nebo chytrém telefonu. Chcete-li odemknout možnosti centralizované správy inteligentní domácnosti, přihlaste se k odběru pokročilého plánu eWeLink za pouhých 9,9 $ ročně – centrálně spravujte svůj domov.