KOMPLEXNÍ PRŮVODCE DOMÁCÍM SDÍLENÍM A SDÍLENÍM ZAŘÍZENÍ V APLIKACI EWELINK

Porozumění domácímu sdílení

Domácí sdílení v aplikaci eWeLink umožňuje uživatelům rozšířit přístup k domácímu nastavení a zařízením na ostatní. Když sdílíte domov, můžete uživatelům přiřadit konkrétní role, například Člen nebo Host . Toto přiřazení role určuje úroveň kontroly a dobu trvání přístupu uděleného sdíleným uživatelům.

      • Role člena : Uživatelé označení jako členové mají trvalý přístup, který jim umožňuje neomezeně ovládat všechna zařízení a manuální scény ve sdílené domácnosti.
      • Role hosta : Tato role je časově omezena, což znamená, že můžete nastavit konkrétní dobu trvání, například týden nebo měsíc, po jejímž uplynutí se přístup automaticky odebere. Pro přiřazení role hosta je vyžadováno předplatné eWeLink Advanced Plan. Pokud jste to ještě neměli, přihlaste se zde→

    Sdílení vašeho domova zajišťuje, že ostatní mohou efektivně spravovat vaše zařízení pro chytrou domácnost, aniž by došlo k ohrožení zabezpečení nebo dlouhodobého přístupu.

    Prozkoumání sdílení zařízení

    Sdílení zařízení usnadňuje sdílení jednotlivých chytrých zařízení s ostatními, což umožňuje společnou správu a kontrolu. Pomocí této funkce se můžete rozhodnout, zda sdílení uživatelé mohou upravovat nastavení zařízení, jako jsou časovače, nebo je jednoduše zobrazit.

    Mezi klíčové aspekty sdílení zařízení patří:

        • Oprávnění k úpravám : Rozhodněte, zda sdílení uživatelé mohou upravovat časovače nebo je pouze prohlížet.
        • Doba přístupu : Nastavte konkrétní časy, kdy mohou sdílení uživatelé ovládat zařízení, například umožnit čistší přístup ve všední dny nebo příbuzným o víkendech.
        • Pokročilé funkce : Možnosti jako „Zobrazit pouze časovače“ a „Dočasný přístup“ jsou dostupné s předplatným rozšířeného plánu eWeLink.

    Tato funkce je zvláště výhodná pro domácnosti s více členy rodiny a pronajímané nemovitosti, kde nájemníci potřebují kontrolovaný přístup ke konkrétním zařízením.

    Kroky ke sdílení vašeho domova

    1. Otevřete aplikaci eWeLink: Přejděte na stránku Profil a vyberte možnost Spravovat sdílení.

    2. Vyberte Domácí sdílení.

    3. Vyberte domov, který chcete sdílet.

    4. Přidat lidi: Klikněte na Přidat lidi a rozhodněte se, zda chcete domácnost sdílet trvale nebo dočasně.

    5. Přidejte lidi jako člena nebo hosta.

        • Trvalý přístup : Přiřaďte roli Člen pro nepřetržitou kontrolu a aktualizace.
        • Dočasný přístup : Přiřaďte roli hosta a nastavte dobu vypršení platnosti.

    6. Sdílet domov: Domov můžete sdílet prostřednictvím účtu eWeLink osoby, se kterou sdílíte.

    Případně můžete sdílet svůj domov přímo z domovské stránky v aplikaci kliknutím na příjmení v levém horním rohu a výběrem Spravovat domov.

    Kroky ke sdílení vašich zařízení

    1. Otevřete aplikaci eWeLink: Přejděte na stránku Profil a vyberte možnost Spravovat sdílení.

    2. Vyberte Sdílení zařízení: Vyberte zařízení, které chcete sdílet.

    3. Sdílení zařízení: Klepněte na tlačítko Sdílet v dolní části stránky. Zařízení, která s vámi sdílí, můžete také zobrazit v rozhraní pro příjem.

    4. Zvolte Zařízení: Vyberte zařízení, která chcete sdílet. Vybrat vše v pravém horním rohu vám pomůže vybrat všechna zařízení jedním kliknutím. Po výběru zařízení klikněte na Potvrdit.

    5. Nastavení oprávnění: Kliknutím na zařízení přejděte na stránku Nastavení a můžete také nastavit, zda má zařízení povoleno zobrazovat a upravovat časovače nebo pouze zobrazovat časovače. Nastavte dobu trvání přístupu na trvalou nebo dočasnou.

    6. Sdílet: Vybraná zařízení můžete sdílet přes účet eWeLink nebo přes WhatsApp.

    Začlenění funkcí Home a Device Sharing do aplikace eWeLink výrazně zlepšuje správu vašeho prostředí chytré domácnosti. Využitím těchto funkcí můžete udělit přístup členům rodiny, přátelům nebo nájemcům kontrolovaným a bezpečným způsobem. Ať už jde o trvalé role pro průběžnou kontrolu nebo dočasné role pro omezený přístup, eWeLink zajišťuje flexibilitu a bezpečnost při sdílení vašich zařízení pro chytrou domácnost.

Podívejte se na toto video, kde najdete kroky, jak sdílet svůj domov nebo zařízení v aplikaci eWeLink:

https://youtu.be/GfdmyzmmRmo