Posílení zabezpečení domácnosti pomocí eWeLink: ochránce vašeho chytrého domu

Aplikace eWeLink nabízí různé funkce navržené k zajištění bezpečnosti vašeho domova, když nejste poblíž. Od simulace přítomnosti až po živé sledování kamerou vám aplikace umožňuje mít neustále kontrolu nad bezpečností vašeho domova. Dvě výjimečné funkce – Simulace přítomnosti a Živý náhled z fotoaparátu – pomáhají vytvořit bezpečnější prostředí, ať už jste na dovolené nebo jen vyrážíte na den.

Simulace přítomnosti: Váš domov bude vypadat jako obsazený

Jedním z nejúčinnějších odstrašujících prostředků proti potenciálním vetřelcům je vytvořit dojem, že je někdo doma. Funkce Simulace přítomnosti v aplikaci eWeLink dělá právě to. Umožňuje vám naplánovat zapínání a vypínání vašich chytrých zařízení – jako jsou světla a motorizované závěsy – v náhodných intervalech a napodobovat tak každodenní činnost v domácnosti.

Jak to funguje: Nastavení simulace přítomnosti je jednoduché. V aplikaci ji můžete aktivovat takto:

  • Otevřete aplikaci eWeLink a přejděte do sekce Simulace přítomnosti pod Insight.
  • Klepnutím na „Přidat“ vytvoříte nový plán simulace.
  • Pojmenujte svůj plán a definujte časové období, během kterého má simulace běžet. Můžete určit, zda se má opakovat ve všední dny, víkendy nebo obojí.
  • Vyberte chytrá zařízení, která chcete zahrnout, jako jsou světla nebo vypínače, a zúčastnit se této simulace.

Po nastavení se vámi vybraná zařízení budou náhodně zapínat a vypínat v určeném časovém rámci, což vytváří dojem, že dům je obsazený. Například světlo v obývacím pokoji se může rozsvítit jeden večer v 19 hodin a druhý večer ve 20:30, což napodobuje přirozený vzorec chování.

Proč je to efektivní: Zloději často prohledávají domy, aby identifikovali prázdné nemovitosti. Náhodnou aktivací vašich zařízení znesnadňujete komukoli předvídat, zda je někdo skutečně uvnitř, a tím účinně odrazujete neoprávněný vstup.

Kamera Live View: Monitorování v reálném čase pro klid v duši

Zatímco simulace přítomnosti pracuje na odvrácení potenciálních hrozeb, Camera Live View vám umožní zaujmout proaktivnější přístup tím, že vám poskytne přístup k vašim bezpečnostním kamerám v reálném čase. Pomocí aplikace eWeLink App můžete přidat a spravovat více kamer, což vám umožní sledovat různé části vašeho domova odkudkoli na světě.

Jak to funguje: Chcete-li použít tuto funkci, postupujte takto:

  • Spusťte aplikaci eWeLink a klepnutím na tlačítko „+“ v pravém rohu domovské stránky přidejte relevantní kamerová zařízení.
  • Po úspěšném přidání kamer přejděte do sekce Camera Live View a sledujte živé přenosy. Mezi pohledy můžete přecházet až ze tří různých kamer najednou, což vám umožní dohlížet na kritické oblasti, jako jsou přední dveře, dvorek nebo garáž.
  • Zařízení fotoaparátu zobrazené v rozhraní Camera Live View můžete kdykoli přepnout.

Představte si, že jste v práci a obdržíte upozornění na pohyb na vaší zahradě. Díky funkci Camera Live View můžete okamžitě sledovat záběr z kamery v reálném čase, což vám dává klid nebo příležitost k okamžité akci.

Co skutečně odlišuje eWeLink je to, jak tyto funkce spolupracují na vytvoření komplexního bezpečnostního systému. Řekněme například, že jste na služební cestě. Vaše simulace přítomnosti může večer spustit osvětlení v obývacím pokoji. Pokud se narušitel, kterého to neodradí, přesto pokusí vstoupit do vašeho pozemku, váš živý náhled kamery vám jej umožní okamžitě zaznamenat.

Ať už prostřednictvím náhodné aktivace zařízení nebo živého sledování kamer, eWeLink App zajišťuje, že si můžete zachovat silný pocit bezpečí, i když jste na míle daleko od domova. Kombinace simulace přítomnosti a živého náhledu kamery vám umožňuje chránit váš domov preventivními opatřeními i opatřeními v reálném čase, takže váš čas bude bez stresu.