Vylepšená podpora widgetů v systému Android s aplikací eWeLink V5.10

Aktualizace eWeLink App V5.10 vylepšuje podporu widgetů pro Android a umožňuje rychlejší ovládání vašich chytrých domácích zařízení přímo z domovské obrazovky s rozšířenou kompatibilitou zařízení.

Nová podpora zařízení pro Android Widgety

S nejnovější aktualizací rozšířil eWeLink své možnosti widgetů tak, aby podporovaly širší škálu zařízení prostřednictvím widgetů „Device Control 2x2“ a „Device Control 4x2“. Toto vylepšení vám umožní bezproblémovou interakci s vašimi produkty pro chytrou domácnost, aniž byste museli otevírat aplikaci.

Níže je uveden podrobný přehled nově podporovaných zařízení, která lze nyní přidat do widgetů eWeLink:

Typ zařízení

Název produktu

Inteligentní nástěnný vypínač SwitchMan

SONOFF M5-1C, SONOFF T5-1C, SONOFF M5-1CH, SONOFF M5-1C-80, SONOFF M5-1C-86, SONOFF M5-1C-120, SONOFF M5-1C-80W, SONOFF M5-1C-86W, SONOFF M5-1C-120W

MINI Extreme Wi-Fi Smart Switch

Coolkit BL1-S40-01(140), Coolkit CK-BL602-4SW-TYSTD(140), Coolkit CK-BL602-4SW-HS-03(140), Coolkit CK-BL602-4SW-HS-03(140)- 1

RGB světla

SmartThings RGB Light, Yeelight RGB Light

TRVZB

SONOFF TRVZB

Micro Zigbee USB Smart adaptér

SONOFF ZBMicro, SONOFF ZBMINIR2, SONOFF ZBMINIR2-ZS

Tato tabulka zdůrazňuje rozšířenou kompatibilitu, která zvyšuje všestrannost widgetů pro bezproblémovější a integrovanější ovládání chytré domácnosti.

Jak vytvořit vlastní widgety pro Android v eWeLink

Pro uživatele systému Android nabízíme různé velikosti widgetů, které umožňují personalizované preference a optimalizaci prostoru na obrazovce. Můžete si vybrat z možností, jako je Device Control 1x1 pro jedno zařízení, Device Control 2x2 pro více typů zařízení, Device Control 4x2 pro rychlý přehled o několika zařízeních, Manual Scene 2x2 pro přizpůsobené ovládání scény a Sensor View 2x2 widget pro důležité informace o zařízení.

Kroky k vytvoření widgetů:
  1. Dlouze stiskněte prázdnou oblast na domovské obrazovce.
  2. Vyberte "Widgety" pro přístup k možnostem widgetu.
  3. Vyberte typ widgetu, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám.
  4. Vyberte zařízení nebo manuální scény, které chcete zahrnout, s možností filtrování podle domova.
  5. Potvrďte svůj výběr a widgety se objeví na vaší domovské obrazovce, připravené k použití.

Bezproblémový přístup: Vytvořte si jedním klepnutím zkratky pro manuální scény v systému Android

Nová V5.10 také zavádí funkci, která vám umožní přidat zkratky pro manuální scény přímo na domovskou obrazovku Androidu. Na stránce Edit Scene (Upravit scénu) můžete jedním klepnutím vytvořit zástupce pro často používané scény, což umožní okamžité ovládání klíčových zařízení a přizpůsobená nastavení. Ať už zhasnete všechna světla před spaním nebo nastavujete dokonalou atmosféru pro filmový večer, tyto zkratky vám zjednoduší rutiny v chytré domácnosti.

Zvyšte svůj zážitek z chytré domácnosti

Tato vylepšení v eWeLink App V5.10 demonstrují odhodlání vytvářet intuitivnější a efektivnější prostředí chytré domácnosti. Využitím nejnovějších widgetů a zástupců scén na vašem zařízení Android můžete spravovat svůj domov s větší lehkostí a flexibilitou.

Upgradujte svou aplikaci eWeLink ještě dnes a zažijte chytřejší způsob interakce se svými domácími zařízeními!